search

Raspberry Pi 3B+ UniFi Controller

548,00 lei
cu TVA

Raspberry Pi 3B+ UniFi Controller este un dispozitiv compact cu controler UniFi preinstalat cu posibilitatea de gestionare de la distanță a tuturor unităților AP Unifi bazate pe platforma HW de înaltă calitate Raspberry Pi 3B+ cu suficientă putere pentru a gestiona până la 40 de dispozitive (UniFi AP, UniFi Switch, USG), care este de aproape 2× puterea în comparație cu dispozitivul standard UC-CK de la Ubiquiti Networks. Datorită acestui dispozitiv, nu mai trebuie să instalați UniFi Controller pe computere desktop sau servere cu un consum mult mai mare de energie.

Cantitate
Stoc epuizat

Caracteristici cheie:
     Controller UniFi preinstalat - performanță pentru a gestiona până la 40 dispozitive
     Procesor quad-core ARM Cortex-A53 de 1,4 GHz pe 64 de biți, 1GB RAM
     4× porturi USB 2.0
     Slot MicroSDHC
     Port Gigabit Ethernet
     Consum maxim de energie 7 W - alimentare prin microUSB (5V/2,5A)
     Funcționare liniștită fără ventilator
     Compatibilitate cu accesoriile existente - dimensiunile și aspectul conectorilor Pi 3B+ sunt identice cu cele anterioare Pi 3B/2B/1B+.

Instalare usoara:
Instalarea Raspberry Pi 3B+ UniFi Controller (așa-numitele zmeură) este foarte simplă - conectați-vă la rețea cu un cablu Ethernet, conectați sursa de alimentare, așteptați pornirea (durează aproximativ 2 minute) și utilizând un browser web, pur și simplu introduceți Adresa IP pe care a primit-o raspberry de la serverul dhcp sau adresa de rezervă 192.168.1.30.

RPI303-CK-WH

Raspberry PI 3B

Specificatiile Producatorului

Raspberry PI 3B manual

Manual Utilizare

S-ar putea sa-ti placa