• Stoc epuizat
RouterBoard wsAP-5Hac2nD
search
  • RouterBoard wsAP-5Hac2nD

RouterBoard wsAP-5Hac2nD

272,00 lei
Include TVA

Punct de acces wireless dual-simultan în perete de 2,4 GHz / 5 GHz cu trei porturi Ethernet și mufă telefonică pentru rețele de ospitalitate.

Cantitate
Stoc epuizat

WsAP ac lite este un punct de acces perfect (AP) pentru rețelele de hoteluri (hoteluri, centre comerciale, spitale, aeroporturi etc.). Are o carcasă discretă, care se potrivește cu prize standard de perete. În acest fel, unitatea nu atrage atenția și se amestecă în orice mediu.

WsAP are trei porturi Ethernet: unul pe partea din spate pentru PoE-in ușor și două porturi LAN în spatele ușii din față. Dispozitivul oferă o acoperire WiFi simultană de 2,4 GHz și 5 GHz, acceptă 802.11ac, precum și standarde vechi. Este prevăzut un port USB 2.0, pentru încărcarea dispozitivelor mobile sau pentru stocare.

Dispozitivul are, de asemenea, o mufă de trecere prin telefon (RJ11) pentru a conecta un telefon desktop într-o cameră de hotel, pentru o gestionare mai ușoară a cablului. Ca accesoriu separat, puteți comanda un set special de șuruburi (cod produs K50), care asigură deschiderea ușii inferioare numai de către proprietar. Suportul de montare se potrivește celor mai populare prize de telecomunicații din SUA și UE.

RBwsAP-5Hac2nD

Fisa tehnica

Capacitate Wireless
300 Mbps
Capacitate LAN
100 Mbps
Frecventa
2.4 & 5 GHz
Castig Antena
3 dBi
Numar porturi LAN
3

RouterBoard wsAP-5Hac2nD

Specificatiile Producatorului