search

UniFi AP AC LongRange

528,00 lei
cu TVA

Noul UniFi AC AP oferă viteze de până la 5 ori mai mari pentru a suporta rețele Wi-Fi de înaltă densitate. AP-ul UniFi AC LR are cea mai recentă tehnologie Wi-Fi 802.11ac într-un design industrial rafinat și este ideal pentru implementarea pe distanțe lungi a rețelelor fără fir de înaltă performanță.

Cantitate
Stoc epuizat

Noul UniFi AC AP oferă viteze de până la 5 ori mai mari pentru a suporta rețele Wi-Fi de înaltă densitate. AP-ul UniFi AC LR are cea mai recentă tehnologie Wi-Fi 802.11ac într-un design industrial rafinat și este ideal pentru desfășurarea pe termen lung a rețelelor fără fir de înaltă performanță. Designul inovator al antenei oferă o zonă de acoperire cu legătură simetrică pe distanțe lungi, iar câștigul antenei UniFi AC LR AP funcționează mai bine decât puterea de transmisie unidirecțională pentru conectarea clienților îndepărtați.

UniFi Controller optimizează performanța RF. Software-ul UniFi Controller v4 este un puternic, software wireless pentru întreprinderi, ideal pentru implementări de clienți cu densitate ridicată care necesită o latență scăzută și performanțe ridicate de uptime. Cu capabilitățile sale bazate pe software, planul de control virtual UniFi permite scalabilitatea nelimitată sub un singur controler centralizat.

Accesați de la distanță controlerul UniFi pentru a actualiza AP-urile UniFi implementate în timp ce vă aflați pe teren.

Caracteristici:

  • Până la 3x3 MIMO, 802.11ac, tehnologie radio dual-concurentă
  • RF avansat: analiza spectrală, direcția benzii și corectitudinea timpului de difuzare
  • Noul design industrial pentru montare pe perete/tavan, versatilă și fără sudură
  • Suport pentru aplicații mobile Android și iOS Easy Setup
  • Funcții puternice pentru piețele de întreprinderi, ospitalitate și educație
UAP-AC-LR

Fisa tehnica

Capacitate Wireless
1.31 Gbps
Capacitate LAN
1 Gbps
Frecventa
2.4GHz & 5GHz
Castig Antena
6 dBi
Numar porturi LAN
1

Unifi AC

Specificatiile Producatorului

S-ar putea sa-ti placa