Politica de Confidențialitate

RHS Group SRL operează site-ul https://www.rhsgroup.ro.

Această pagină vă informează despre politicile noastre privind colectarea, utilizarea și dezvăluirea datelor cu caracter personal atunci când utilizați Serviciul nostru și alegerile pe care le-ați asociat cu aceste date.

RHS Group este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 36461.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, RHS Group are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este: informarea Clientilor privind situatia Contului lor, informarea Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea Bunurilor si Serviciilor oferite, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului
Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a RHS Group, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 36461, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial sau temporar de catre RHS Group.
Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
Transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
Notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
De asemenea, RHS Group poate furniza datele Cumparatorului cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.
Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Cookies (cookie-uri)
Acest website foloseste cookie, care este un fișier de mici dimensiuni, în general alcătuit din litere și cifre, care este descărcat în memoria unui calculator (sau altui echipament folosit pentru navigare online - telefon mobil, tabletă, etc), atunci când utilizatorul accesează site-ul web www.rhsgroup.ro. Deși cookie-urile sunt stocate în memoria calculatorului utilizatorului de Internet, ele nu pot accesa/citi alte informații aflate în respectivul calculator. Cookie-urile nu sunt viruși. Ele sunt doar mici fișiere text, nu sunt compilate sub formă de cod și nu pot fi executate. Astfel, nu se pot auto-copia, nu se pot răspândi în alte rețele pentru a genera acțiuni și nu pot fi folosite pentru răspândirea de viruși.
Cookie-urile pot asigura o interacțiune mai rapidă și mai ușoară între utilizatori și site-ul web www.rhsgroup.ro. Spre exemplu, în momentul autentificării utilizatorului pe site-ul web, datele de autentificare sunt stocate într-un cookie, ulterior utilizatorul poate accesa site-ul fără să fie nevoie să se autentifice din nou.
În alte cazuri, cookie-urile pot fi utilizate pentru stocarea de informații referitoare la activitățile desfășurate de utilizator pe pagina web, astfel încât acesta să își poată relua ușor respectivele activități la o accesare ulterioară a site-ului. Cookie-urile spun serverului ce pagini trebuie să arate utilizatorului, astfel încât acesta să nu fie nevoit să își amintească acest lucru sau să navigheze întregul site de la început. Astfel, cookie-urile pot fi asimilate unor „semne de carte” care îi spun utilizatorului exact unde a rămas în cadrul site-ului web www.rhsgroup.ro.
În mod similar, cookie-urile pot stoca informații referitoare la produsele comandate de către utilizator pe site-ul web www.rhsgroup.ro, făcând astfel posibil conceptul de „coș de cumpărături”.
Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului.


Folosim datele dvs. pentru a furniza și îmbunătăți Serviciul. Prin utilizarea Serviciului, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor în conformitate cu această politică. Dacă nu sunt definite altfel în această Politică de confidențialitate, termenii folosiți în această Politică de confidențialitate au aceleași semnificații ca în Termenii și condițiile noastre, accesibili de la https://www.rhsgroup.ro
Colectarea și utilizarea informațiilor
Colectăm mai multe tipuri diferite de informații în diverse scopuri pentru a vă oferi și îmbunătăți Serviciul nostru.
Tipuri de date colectate
Date personale
În timp ce utilizați Serviciul nostru, vă putem solicita să ne furnizați anumite informații de identificare personală care pot fi utilizate pentru a vă contacta sau identifica („Date personale”). Informațiile de identificare personală pot include, dar nu se limitează la:

    Adresa de email
    Nume si Prenume
    Numar de telefon
    Adresa, localitatea, codul poștal, orașul
    
Cookie-uri și date de utilizare

Date de utilizare
De asemenea, putem colecta informații despre cum este accesat și utilizat Serviciul („Date de utilizare”). Aceste date de utilizare pot include informații, cum ar fi adresa protocolului Internet al computerului (de exemplu, adresa IP), tipul browserului, versiunea browserului, paginile Serviciului nostru pe care le vizitați, ora și data vizitei dvs., timpul petrecut pe acele pagini, unic identificatori de dispozitiv și alte date de diagnostic.
Urmărire și date privind cookie-urile
Folosim cookie-uri și tehnologii de urmărire similare pentru a urmări activitatea pe Serviciul nostru și pentru a deține anumite informații.

Cookie-urile sunt fișiere cu o cantitate mică de date care pot include un identificator unic anonim. Cookie-urile sunt trimise browserului dvs. de pe un site web și sunt stocate pe dispozitivul dvs. Tehnologiile de urmărire utilizate sunt, de asemenea, balize, etichete și scripturi pentru a colecta și urmări informații și pentru a îmbunătăți și analiza Serviciul nostru.

Puteți instrui browserul dvs. să refuze toate cookie-urile sau să indice când este trimis un cookie. Cu toate acestea, dacă nu acceptați cookie-uri, este posibil să nu puteți utiliza unele porțiuni ale Serviciului nostru.

Exemple de cookie-uri pe care le folosim:

    Cookie-uri de sesiune Folosim Cookie-uri de sesiune pentru a opera Serviciul nostru.
    Cookie-uri de preferință Folosim Cookie-uri de preferințe pentru a vă aminti preferințele și diverse setări.
    Cookie-uri de securitate. Utilizăm Cookie-uri de securitate în scopuri de securitate.

Utilizarea datelor
RHS Group SRL folosește datele colectate în diverse scopuri:

    Pentru a furniza și întreține Serviciul
    Pentru a vă anunța despre modificările aduse Serviciului nostru
    Pentru a vă permite să participați la caracteristicile interactive ale Serviciului nostru atunci când alegeți acest lucru
    Pentru a oferi asistență și suport clienților
    Pentru a oferi analize sau informații valoroase, astfel încât să putem îmbunătăți Serviciul
    Pentru a monitoriza utilizarea Serviciului
    Pentru a detecta, preveni și aborda problemele tehnice

Transfer de date
RHS Group SRL va lua toate măsurile în mod rezonabil necesare pentru a se asigura că datele dvs. sunt tratate în siguranță și în conformitate cu această Politică de confidențialitate și nici un transfer de date personale nu va avea loc către o organizație sau o țară, cu excepția cazului în care există controale adecvate în vigoare, inclusiv securitatea datele dvs. și alte informații personale.
Dezvăluirea datelor
Cerinte legale
RHS Group poate dezvălui datele dvs. personale în credința de bună credință că o astfel de acțiune este necesară pentru:

    Pentru a respecta o obligație legală
    Pentru a proteja și apăra drepturile sau proprietățile RHS Group SRL
    Pentru a preveni sau a investiga posibile infracțiuni în legătură cu Serviciul
    Pentru a proteja siguranța personală a utilizatorilor Serviciului sau a publicului
    Pentru a proteja împotriva răspunderii legale

Securitatea datelor
Securitatea datelor dvs. este importantă pentru noi, dar nu uitați că nicio metodă de transmitere pe internet sau o metodă de stocare electronică nu este securizată 100%. Deși ne străduim să folosim mijloace acceptabile din punct de vedere comercial pentru a vă proteja Datele cu caracter personal, nu putem garanta securitatea lor absolută.
Prestatori de servicii
Putem angaja companii terțe pentru a facilita Serviciul nostru („Furnizori de servicii”), pentru a furniza Serviciul în funcție de noi.

Prezenta politica de cookies poate suporta modificari in functie de reglementarile legale sau pentru a urma recomandarile oferite de Asociatia Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.