Prelucrarea datelor cu caracter personal

RHS Group este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 36461.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, RHS Group are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: informarea Clientilor privind situatia Contului lor, informarea Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea Bunurilor si Serviciilor oferite, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului.

Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a RHS Group, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 36461, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial sau temporar de catre RHS Group.

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

Transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

De asemenea, RHS Group poate furniza datele Cumparatorului cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Colectarea datelor cu caracter personal si utilizarea informatiilor

Folosim datele dvs. pentru a furniza si imbunătati Serviciul. Prin utilizarea Serviciului, sunteti de acord cu colectarea si utilizarea informatiilor in conformitate cu această politica. Daca nu sunt definite altfel in această Politica de confidentialitate, termenii folositi in această Politica de confidentialitate au aceleasi semnificatii ca în Termenii si conditiile noastre, accesibili de la www.rhsgroup.ro.

Colectam mai multe tipuri diferite de informatii in diverse scopuri pentru a va oferi si imbunatati Serviciul nostru.

Tipurile de date colectate sunt date personale.
In timp ce utilizati Serviciul nostru, va putem solicita sa ne furnizati anumite informatii de identificare personala care pot fi utilizate pentru a va contacta sau identifica („Date personale”). Informațiile de identificare personală pot include, dar nu se limitează la:
  - adresa de email
  - nume si Prenume
  - numar de telefon
  - adresa, localitatea, codul poștal, orașul

In ce fel poate utiliza RHS Group aceste informatii personale?
Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor  RHS Group, cum ar fi:
  - procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra in legatura cu produsele
  - facturarea produselor comandate
  - solutionarea intrebarilor sau a reclamatiilor facute de dumneavoastra
  - contactarea dumneavoastra (inclusiv prin email, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse, oferte speciale, noutati care credem ca ar putea fi de interes pentru dumneavoastra (in afara de cazul in care ati solicitat sa nu fiti contactat in acest sens).

Transmiterea informatiilor catre terti:
SC RHS GROUP SRL poate transmite catre terti doar datele dumneavoastra necesare efectuarii livrarii comenzii plasate, catre firma de curierat care efectueaza transportul.

Newsletter:
RHS Group prin www.rhsgroup.ro, nu foloseste si nu incurajeaza trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM)
Prin Newsletter-ul pe care il trimitem, dorim sa pastram clientii informatii despre produsele, noutatile, evenimentele precum si ofertele speciale sau cupoanele de discount disponibile in campaniile promotionale, ocazionale.
Datele dumneavoastra nu vor fi utilizate in alte scopuri decat cele pentru care v-ati dat acordul si nu vor fi facute publice unei terte persoane.

Dezabonare Newsletter:
Daca doriti sa va dezabonati de la Newsletterul RHS Group si sa nu mai primiti mesaje din partea noastra o puteti face:

1. urmand cu un simplu click pe linkul de jos a oricarui newsletter RHS Group.
2. intrand in contul dumneavoastra creat pe magazinul nostru online.
3. prin trimiterea unui email la adresa office@rhsgroup.ro.