NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

     Conform cerintelor Regulamentul nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, SC RHS GROUP SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai, pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a onora comenzile dumneavoastra in sistemul comertului on-line, informarea dumneavoastra in legatura cu promotiile, noutatile, ofertele speciale sau desemnarea castigatorilor eventualelor campanii publicitare.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele specifice indeplinirii actelor de comert on-line, respectiv achizitionarea produselor. Refuzul dvs. determina incapacitatea de a produce actul de comert si deci imposibilitatea de a achizitiona produse on-line.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate tertilor.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, la adresa de e-mail: office@rhsgroup.ro.

In ce fel poate utiliza SC RHS GROUP SRL aceste informatii personale?
Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor SC RHS GROUP SRL, cum ar fi:
1. Procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra in legatura cu produsele.
2. Facturarea produselor comandate.
3. Solutionarea intrebarilor sau a reclamatiilor facute de dumneavoastra.
4. Contactarea dumneavoastra (inclusiv prin email, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse, oferte speciale, noutati care credem ca ar putea fi de interes pentru dumneavoastra (in afara de cazul in care ati solicitat sa nu fiti contactat in acest sens).

Transmiterea informatiilor catre terti:
SC RHS GROUP SRL poate transmite catre terti doar datele dumneavoastra necesare efectuarii livrarii comenzii plasate, catre firma de curierat care efectueaza transportul.

Confidentialitate
Cont Client:
SC RHS GROUP SRL, prin www.rhsgroup.ro va garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul de client. Datele cu care va inscrieti in contul dumneavoastra de client, sunt utilizate strict in scopul comercial pentru care s-a facut inregistrarea datelor, adica: facturarea si livrarea produselor comandate de dumneavoastra in magazinul on-line www.rhsgroup.ro.
RHS Group este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 36461.

Newsletter:
SC RHS GROUP SRL prin www.rhsgroup.ro, nu foloseste si nu incurajeaza trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM)
Prin Newsletter-ul pe care il trimitem, dorim sa pastram clientii informatii despre produsele, noutatile, evenimentele precum si ofertele speciale sau cupoanele de discount disponibile in campaniile promotionale, ocazionale.
Datele dumneavoastra nu vor fi utilizate in alte scopuri decat cele pentru care v-ati dat acordul si nu vor fi facute publice unei terte persoane.

Dezabonare Newsletter:
Daca doriti sa va dezabonati de la Newsletterul RHS Group si sa nu mai primiti mesaje din partea noastra o puteti face:

1. urmand cu un simplu click pe linkul de jos a oricarui newsletter RHS Group.
2. intrand in contul dumneavoastra creat pe magazinul nostru online.
3. prin trimiterea unui email la adresa office@rhsgroup.ro.