search

RouterBoard 5009UG+S+IN

984,00 lei
cu TVA
2023-04-06

Cel mai bun router de laborator pentru uz casnic cu USB 3.0, 1G și 2.5G Ethernet și un port SFP+ de 10G. Puteți monta patru dintre aceste noi routere într-un singur spațiu de montare pe rack 1U! Puterea de procesare fără precedent într-un factor de formă atât de mic.

Cantitate
Se aduce la comanda in 5-7 zile, in functie de stoc furnizor !

Dublați performanța obișnuită: am primit feedback-ul dvs. de la MikroTik User Meetings pentru a crea routerul de laborator perfect pentru acasă: compact, puternic, cu mai multe opțiuni de alimentare și răcire eficientă. RB5009 are totul și chiar mai mult!
Placa are 9 porturi cablate și un USB 3.0 de dimensiuni complete. Șapte dintre porturi sunt Gigabit Ethernet, altul este 2,5 Gigabit Ethernet, iar ultimul este o cușcă SFP+ de 10G. Toate porturile sunt conectate la un switch puternic al familiei Marvell Amethyst cu o linie full-duplex de 10 Gbps care duce la procesorul Marvell Armada Quad-core ARMv8 1.4 GHz. Atât procesorul, cât și cipul de comutare sunt situate pe partea de jos a plăcii - deci carcasa acționează ca un radiator masiv!

RB5009UG+S+IN poate fi alimentat în 3 moduri diferite:
a) PoE-in de la portul Ethernet # 1
b) DC Jack
c) Terminal cu 2 pini lateral

Plăcile vin cu 1 GB RAM DDR4 și 1 GB stocare NAND. Această combinație de porturi și componente, în comparație cu celelalte produse ale noastre într-un factor de formă similar, oferă aproape dublul performanței în configurații cu sarcini CPU mari.
Cu un set simplu de accesorii de montare, puteți monta PATRU dintre aceste routere într-un singur spațiu de montare pe rack 1U! Gata cu serverul Tetris, doar productivitate pură.

RB5009UG+S+IN
2023-04-06

Fisa tehnica

Capacitate LAN
1 Gbps
Numar porturi LAN
8

RB5009UG+S+IN

Specificatiile Producatorului

S-ar putea sa-ti placa