search

Chateau 5G

2.378,00 lei
cu TVA

Un router pentru a-i încânta pe toți - introducerea AP-ului suprem de acasă cu suport ultra-rapid LTE/5G.

Cantitate
Se aduce la comanda in 5-7 zile, in functie de stoc furnizor !

Chateau 5G este un punct de acces la domiciliu de mare viteză, cu bandă dublă, cu suport LTE / 5G - pentru internet foarte rapid oriunde, oricând. Există multe opțiuni din care puteți alege, în funcție de nevoile dvs.: de la CAT4 LTE până la CAT20 LTE și ultra-rapid 5G. Dar LTE nu este singura opțiune - Chateau are și 5 porturi Gigabit Ethernet și un port USB de dimensiuni complete.

Fără fir de 2,4 / 5 GHz dual-band dual-chain pentru acoperire simultană va rezolva majoritatea problemelor de interferență într-un mediu aglomerat. De exemplu, un client poate utiliza simultan canalul de 2,4 GHz pentru toate dispozitivele mobile de uz casnic și poate rezerva canalul de 5 GHz pentru sarcini sensibile la pierderea pachetelor - cum ar fi transmiterea de videoclipuri de înaltă calitate.

Chateau poate fi personalizat: puteți alege o varietate de etichete, vă putem imprima brandul, dacă este necesar. Și există o altă caracteristică excelentă - puteți utiliza tehnologia TR-069 pentru a crea o opțiune personalizată de gestionare a clientului la distanță. Puteți alege cât de mult control au nevoie clienții dvs. și ce caracteristici ale routerului extrem de versatil pe care îl folosesc. Unii operatori folosesc acest lucru pentru a permite utilizatorilor să configureze routerul prin aceeași pagină web pe care o folosesc pentru a plăti facturi, alții restricționează utilizatorii începători să se amestece cu setările pentru a oferi o experiență de navigare mai bună pe termen lung.

Să facem mai mulți clienți fericiți cu MikroTik Chateau 5G!

D53G-5HacD2HnD-TC&RG502Q-EA

Fisa tehnica

Capacitate Wireless
1.16 Gbps
Capacitate LAN
1 Gbps
Frecventa
2.4GHz & 5GHz
Castig Antena
3 dBi
Numar porturi LAN
5

Chateau 5G

Specificatiile Producatorului

S-ar putea sa-ti placa