• Nou
search

RouterBoard hAP ax3

692,00 lei
cu TVA
2022-12-26

Punctul nostru de acces acasă AX de vârf. Cu toată puterea și viteza de procesare de care gospodăria ta ar avea nevoie vreodată. Wireless Gen 6, 2.5 Gigabit Ethernet, PoE, WPA3 și multe altele!

Cantitate
Stoc epuizat

Puterea maximă pentru întreaga ta casă

hAP ax³ este cel mai puternic dispozitiv AX al nostru, cu cea mai bună acoperire de rețea wireless de până acum. Dispune de un procesor modern quad-core ARM care rulează la 1,8 GHz și suficientă memorie (1 GB RAM + 128 MB NAND) pentru majoritatea sarcinilor. Regulile complexe de firewall, criptarea hardware IPsec, Wireguard, BGP, rutarea avansată sau mai multe tuneluri VPN pentru lucru la distanță nu vor împiedica familia dvs. să navigheze confortabil, să se înregistreze în flux, să joace și așa mai departe. Există suficientă putere de procesare pentru toată lumea. Și am adăugat un port USB 3 rapid pentru toate scopurile dvs. de stocare sau un modem LTE suplimentar.

În funcție de configurația dvs. generală, familia noastră de produse AX oferă o viteză cu până la 40% mai mare în 5 GHz și cu până la 90% viteză mai mare în spectrul de 2,4 GHz! Antenele externe puternice permit atingerea câștigului de până la 5,5 dBi, astfel încât să puteți uita de amplificatoarele Wi-Fi și alte trucuri. Conectivitate lină și rapidă pentru întregul tău apartament – ​​așa funcționează hAP ax³. Vitezele rețelei de acasă devin serioase. Există 4 porturi Gigabit Ethernet și un port ultra-rapid de 2,5 Gigabit.

Mai sigur din multe puncte de vedere. hAP ax³ vă poate uşura mintea la mai multe niveluri simultan. Producția europeană, faimoasa noastră etică de lucru nordică și cooperarea cu legislatorii UE asigură respectarea deplină a tuturor politicilor de siguranță necesare. Opțiunile multiple de alimentare (DC Jack și PoE-in) duc la mai puține griji cu privire la potențialul timp de nefuncționare. Cele mai recente actualizări RouterOS v7 și adăugarea suportului avansat de criptare WPA3 aduc o securitate software fără precedent.

Pentru a rezuma lucrurile - hAP ax³ este printre cele mai rapide, mai sigure și mai puternice opțiuni din lumea punctelor de acces acasă. Cu fir sau fără fir. Și vine cu cel mai avansat software de rețea de pe piață – RouterOS. Spre deosebire de mulți alți furnizori, nu limităm ceea ce puteți face. Nu există pereți de plată sau abonamente confuze. Toate dispozitivele noastre au același sistem de operare nelimitat. Imaginația este singura limitare.

Unii s-ar putea întreba – de ce avem nevoie chiar de viteze wireless mai mari? Ei bine, nenumărate cazuri de utilizare au fost anterior imposibile sau dificil de realizat. De exemplu, lucrul cu fișiere media mari prin rețeaua wireless – fără a fi nevoie să descărcați și să încărcați totul. Chiar ai timp să aștepți? Luați un hAP ax³ și economisiți mai mult timp pentru lucrurile esențiale din viață.

C53UiG+5HPaxD2HPaxD
2022-12-26

Fisa tehnica

Capacitate Wireless
1.75 Gbps
Capacitate LAN
1 Gbps
Frecventa
2.4GHz & 5GHz
Castig Antena
5.5 dBi
Numar porturi LAN
5

RouterBoard hAP ax3

Specificatiile Producatorului

S-ar putea sa-ti placa