search

UbiBracket universal

24,00 lei
cu TVA
3 bucati

Suport sau stâlp universal reglabil UbiBracket.

Cantitate

Suportul special conceput este un partener excelent pentru Nano CPE (echipament pentru sediul clientului). Atașarea la dispozitiv durează mai puțin de 10 minute și nu necesită expertiză tehnică. Funcționează, de asemenea, cu RF Elements Staionboxes și alte tipuri de dispozitive wireless și de rețea.

UbiBracket Universal este conceput să dureze foarte mult timp în aer liber. Este fabricat dintr-un material foarte dur care îi permite să susțină foarte bine dispozitivele Nano. Mai mult, este acoperit cu un strat special rezistent la UV, astfel încât să poată rezista la o cantitate intensă de căldură. Este stabilizat în continuare prin atașarea acestuia la cea mai apropiată zonă de centrul de greutate al dispozitivului.

Există diferite opțiuni cu privire la modul de utilizare a parantezelor. Ele pot fi atașate direct la consolă sau la stâlp atunci când aveți nevoie de puțină flexibilitate, cu înălțime și mai multă stabilitate. Puteți adăuga acest lucru și la perete, mai ales dacă există spațiu foarte limitat. Toate piesele de care aveți nevoie sunt deja incluse în pachet. De asemenea, puteți modifica unghiul dispozitivului la 90 de grade prin balamaua atașată.

UbiBracket Universal se mândrește cu o combinație excelentă de funcții și design. Este foarte elegant, sofisticat și la fel de frumos realizat ca dispozitivele wireless Nano pe care le acceptă. De fapt, se integrează perfect cu aspectul general datorită finisajului său alb bine lustruit. Crearea unui sistem wireless și de rețea elegant pentru casa și biroul dvs. nu a fost niciodată atât de ușor și de bun.

UBI-BR
3 bucati