TG-BT5-OUT
search
  • TG-BT5-OUT

TG-BT5-OUT

82,00 lei
Include TVA Livrare in 5-7 zile lucratoare

O etichetă Bluetooth rezistentă în aer liber pentru MikroTik KNOT sau alte setări de urmărire a activelor / telemetrie IoT. Senzori de temperatură și accelerometru încorporate. Turnate în matrițe de calitate industrială pentru o protecție maximă.

Cantitate
Se aduce la comanda in 5-7 zile, in functie de stoc furnizor !

Această versiune a etichetelor noastre BLE este complet sigilată, turnată în matrițe de calitate industrială, pentru a-i oferi o clasă solidă de protecție la intrare IP69k. Cu alte cuvinte, această etichetă este etanșă la praf - nu pătrunde nimic și este complet protejată împotriva picăturilor de stropire de înaltă presiune și temperatură ridicată. Perfect pentru sisteme de telemetrie industriale sau pentru a urmări tot felul de echipamente și materiale grele la un șantier de construcții.

La fel ca versiunea pentru interior, această etichetă acceptă și formate de telemetrie iBeacon, Eddystone și MikroTik. Există o adresă MAC codificată NFC și criptare opțională. Spre deosebire de versiunea de interior, eticheta de exterior vine cu un senzor de temperatură încorporat care poate fi utilizat pentru monitorizarea stării. Precizia ± 0,5 ° C poate fi foarte utilă în logistica lanțului de aprovizionare la rece.

TG-BT5-OUT are o baterie îmbunătățită de 550 mAH, care va dura aproximativ cinci ani (cu un interval de trimitere de 1s). Este potrivit pentru legarea pe toate tipurile de suprafețe și poate rezista la o temperatură cuprinsă între -20 ° C și 85 ° C.

TG-BT5-OUT

TG-BT5-OUT

Specificatiile Producatorului

S-ar putea sa-ti placa