• Nou
NetMetal ax
search
  • NetMetal ax

NetMetal ax

745,00 lei
Include TVA Livrare in 24-48 ore
1 bucata

Roverul Marte al rețelelor. Cel mai dur punct de acces în aer liber cu rază lungă de acțiune – acum cu Wi-Fi 6!

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Faceți cunoștință cu unul dintre cei mai versatili însoțitori ai dvs.: toporul NetMetal – un punct de acces exterior puternic cu rază lungă, care prosperă în orice mediu. Conceput pentru o durabilitate suplimentară, poate fi instalat aproape oriunde cu ușurință – puteți deschide și închide carcasa cu o singură mână. Protecția IP66 va menține dispozitivul în siguranță de praf și jeturi puternice de apă - în poduri umede și puțuri de lift, docuri pline de viață sau structuri de turn de coastă. Niciun teren nu este prea accidentat pentru toporul NetMetal – roverul Marte al rețelelor!

Dispune de un procesor modern dual-core ARM, Gigabit Ethernet și 2,5 Gigabit SFP pentru conectivitate prin fibră, un port USB și un slot miniPCIe gratuit care permite personalizare suplimentară. Puteți, de exemplu, să adăugați un modem LTE pentru o copie de rezervă a internetului mobil - am adăugat un slot NanoSIM pe NetMetal! Dar există și alte opțiuni, cum ar fi adăugarea unui gateway pentru setările LoRa IoT, cum ar fi R11e-LR8!

Un radio puternic dual-band, dual-chain Wi-Fi 6 oferă viteză, stabilitate, securitate, roaming, management al energiei și alte caracteristici sporite, în comparație cu protocoalele wireless anterioare. Doi conectori RP-SMA permit adăugarea unei antene la alegere pentru distanțe de până la 30 de kilometri.*. Dacă este necesar, puteți adapta toporul NetMetal pentru utilizarea la rază inferioară cu astfel de antene precum unitatea noastră de antenă omni înșurubată HGO-antenna-OUT. Oferă un câștig de 3,3 dBi pentru banda de 2,4 GHz și un câștig de 5,5-7,1 dBi pentru banda de 5 GHz.

Dacă ați citit până aici, iată o mică funcție bonus: am păstrat vechiul semnal sonor pentru diverse alarme sau ieșiri creative.

*Este important de reținut că, în timp ce legăturile mai lungi sunt fezabile, fiabilitatea lor poate varia. În plus, distanța realizabilă depinde în mare măsură de antena selectată pentru utilizare.

L23UGSR-5HaxD2HaxD-NM
1 bucata

Fisa tehnica

Capacitate LAN
1 Gbps
Numar porturi LAN
1
Numar porturi SFP
1