RouterBoard 5009UPr+S+Out
search
  • RouterBoard 5009UPr+S+Out

RouterBoard 5009UPr+S+Out

1.490,00 lei
Include TVA Livrare in 5-7 zile lucratoare

O versiune pentru exterior a celui mai bine vândut router PoE de mare capacitate. Redundanță extinsă a puterii la cel mai bun preț! 7 porturi Gigabit Ethernet, 1 x 2,5 Gigabit Ethernet, 10G SFP+, 1 GB RAM, 1 GB NAND, procesor modern quad-core, 9 (!) opțiuni de alimentare, carcasă rezistentă la apă IP66.

Cantitate
Se aduce la comanda in 5-7 zile, in functie de stoc furnizor !

Ca administrator de rețea, nu știi niciodată când va lovi următoarea furtună, fulger, inundație, caniculă sau o întrerupere a curentului. Dar cu instrumentele potrivite vă puteți proteja rețeaua de majoritatea problemelor! Iată lista noastră de dorințe pentru instrumentul perfect:

     usor de implementat
     funcționează bine în ORICE vreme
     oferă o redundanță extinsă a puterii
     poate fi conectat prin intermediul celor mai comune interfețe de rețea
     are un procesor suficient de puternic pentru a profita din plin de cel mai puternic
     software de rețea din lume – RouterOS v7
     nu costa o avere

Adăugarea unei carcase rezistente la apă cu clasificare IP66 la seria RB5009 ne-a permis să îndeplinim toate cerințele! Noul RB5009UPr+S+OUT este o soluție compactă, rentabilă, care vă va revoluționa configurațiile turnurilor de rețea. Primești unul dintre cele mai puternice dispozitive de rețea în aer liber la cel mai bun preț de pe piață!

La fel ca versiunea de interior, acest RB5009 are 7 porturi Gigabit Ethernet, un port Ethernet de 2,5 Gigabit, o cușcă 10G SFP+ și un port USB3 de dimensiune completă!

Când spunem „redundanță extinsă a puterii”, ne referim cu adevărat la asta: unitatea oferă 9 moduri posibile de alimentare. Există un conector de alimentare cu 2 pini în față, precum și PoE-in și PoE-out pe toate cele opt porturi Ethernet. Placa poate folosi oricare dintre aceste surse pentru a se alimenta singură, alegând-o pe cea cu cea mai mare tensiune atunci când sunt disponibile mai multe surse. RB5009 necesită până la 21 W pentru a se alimenta singur. Dacă utilizați PoE-in, placa va rămâne pornită chiar dacă 8 din cele 9 surse de alimentare se întrerup brusc. Redundanță fără precedent!

Toate opțiunile de alimentare acceptă o gamă largă de tensiuni de 24 – 57 V. Cu toate acestea, nu puteți amesteca tensiunile.

Fiecare port PoE-out poate furniza până la 25W de putere. Toate porturile combinate sunt limitate la 130W, ceea ce ar trebui să fie suficient pentru majoritatea setărilor. Puteți specifica manual puterea maximă disponibilă de la sursele de alimentare, dacă este necesar. Dacă utilizați PoE-out pentru a alimenta alte dispozitive, trebuie să furnizați energie prin conectorul cu 2 pini pentru a le alimenta.

Acest produs are, de asemenea, ieșire PoE de o singură tensiune – poate fi fie compatibil 802.3at/af, SAU ieșire PoE de joasă tensiune. Aceasta este determinată de tensiunea de pe conectorul cu 2 pini, deoarece nu se face nicio conversie a tensiunii pe această placă.

Când vine vorba de puterea de procesare și cazurile de utilizare disponibile, acest router poate face totul: terminarea PPPoE, DHCP către clienți, Cozi de așteptare locale, MPLS Push/Pop/Swap și MPLS Forwarding, Terminare VPLS/VXLAN, Hardware Bridging și multe altele Mai mult!

Seria RB5009 continuă să redefinească fiabilitatea accesibilă pentru ISP-urile mici, mijlocii și chiar mari!

RB5009UPr+S+Out

Fisa tehnica

Capacitate LAN
1 Gbps
Numar porturi LAN
8
Numar porturi SFP+
1

RouterBoard 5009UPr+S+Out

Specificatiile Producatorului

S-ar putea sa-ti placa